Palvelut

DFK:n näkökulma työhömme on asiakaslähtöinen. Mikä on maksajan hyöty työstämme. Olemme erikoistuneet perhe- ja muihin omistajavetoisiin yhtiöihin. Myös erimuotoiset säätiöt ja yhdistykset kuuluvat osaamiseemme, mutta myös erilaiset pörssiyhtiörakenteet ovat tulleet tutuksi. Erilaiset yritysjärjestelyt, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset niin kotimaassa kuin kansainvälisesti ovat perusosaamistamme. Veroneuvonnassamme pyrimme aina löytämään kokonaisuuden kannalta verotehokkaimman ratkaisun. Tilintarkastuksessa tarjoamme koko paletin, niin lakisääteisin, kuin erityistilintarkastuksen, eri lausunnot kuin myös yrityksen arvonmääritykseen liittyvät palvelut. 

Tilintarkastus

Tilintarkastuspalveluihimme kuuluvat niin lakisäätein tilintarkastus, erilaiset tilintarkastajan lausunnot, ns. erityistilintarkastukset kuin yritysten arvonmääritykset. Lakisääteisessä tilintarkastuksessa on tavoitteenamme tehdä tilintarkastustyömme tehokkaasti, hyvin tuottaen samalla lisäarvoa myös maksajalle. Usean kymmenvuoden kokemuksella emme keskity epäolennaisuuksiin, emmekä rasita asiakasta tilintarkastusalan hallinnollisella byrokratialla yhtään sen enempää kuin on tarpeen. Mottonamme :jokainen osaa tehdä helposta vaikeaa - osaaja tekee vaikeasta helppoa.

Esimerkiksi Kaupparekisteri, liikenneluvat, TEKES, pankit, muut viranomaiset ja vaikkapa pesänjakajat pyytävät tilintarkastajan lausuntoa eri tarkoituksiin.

Verotus

Veropalveluihimme kuuluvat mm. verotuksen suunnittelu niin, että asiakkaamme löytyy aina sen verotehokkaimman laillisen tavan toteuttaa kulloinenkin toimi. Oli kyse sitten sukupolvenvaihdoksesta, muusta yritysjärjestelystä tai vaikkapa elämäntyönsä myymisestä. Autamme myös erilaisten veroprosessien hoitamisessa. Esimerkiksi verotarkastuksissa, verovalituksissa ja vaikkapa arvolisäveron takaisinhakemisissa. Seuraamme myös puolestanne alati monimutkaistuvaa verolainsäädäntöä ja tiivistämme, usein hankalasti kirjoitetut, muutokset helposti ymmärrettävään muotoon.

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyitä on yhtä paljon kuin on yrityksiä ja yrittäjiä. Meidän tavoitteena on löytää kulloiseenkin tilanteeseen mahdollisimman sopiva malli. Menetelmä jonka lopputulos tyydyttää työn tilaajaa. Yksikään järjestely ei ole samanlainen. Usein maalin päästään useamman siirron kautta. Erilaiset jakautumiset, fuusioit, liiketoimintasiirrot ja muut rakennemuutokset tuovat usein halutun lopputuloksen. Verotus, seuraavat sukupolvet, tehokkuus ja kustannukset huomioiden.

Konsultointi

Tarjoamme myös konsultointia taloushallinnon monilla saroilla. Liittyen vaikkapa yrityksen perustamiseen, työsuhdeasioissa ja eri projekteihin. Kotimaassa ja kansainvälisesti. Kauttamme myös mahdollisuus saada projektijohtopalvelua.